Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını çelmek derunin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hava arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı müstacel çıkış için kullanılacaksa o devir muktezi koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari Yangın Kapısı olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

kaynağı değhizmettir]

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes Yangın Kapısı will take effect once you reload the page.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli Yangın Kapısı Fiyatları bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page